Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

lauantai 24. syyskuuta 2011

GR:N & TSK:N tokomestaruus Turku 24.9.2011PK ja NOME viikonlopun jälkeen meillä oli vuorossa viime kevään jälkeen ensimmäinen TOKO kokeemme ja avoimen luokan korkkaus myös samalla. Olimme ilmoittautuneet Golden Ringin ja Turun Seudun Kultaisten tokomestaruuskokeeseen, joka järjestettiin Turussa. Tuomarina kokeessa toimi Tuija Sere.

Roki suoritti avoimen liikkeet harjoitusmääräämme nähden todella hienosti keräten mielestäni hyvinkin tarkalta tuomarilta kaiken kaikkiaan 173 pistettä ja tulos AVO1!

Lisäksi Roki voitti upean meriitin: Roki on Turun Seudun Kultaisten vuoden 2011 Tokomestari!Kuva: Elina Virtanen

1 kommentti: