Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

lauantai 10. syyskuuta 2011

BH koe

Tänään meillä oli estradivuorossa Roki ja Porissa järjestetty Palveluskoirien Käyttäytymiskoe. Kokeeseen tuomariksi oli saapunut Hannu Viertonen.

Ilokseni tuomari totesi meidän läpäisseen tottelevaisuusosuuden, joka meni vaihtelevalla menestyksellä ihan ok. Liikkeestä istumisessa jouduin antamaan kaksoiskäskyn, kun Roki jäi seisomaan. Kaupunkiosuudessa nyt ei ollut mitään kummallista, ihan normaali lenkki meille ja kytkettynä ollessaan Roki ei edes huomannut ohi kävellyttä koiraa.

Suureksi ilokseni tulos PAKK1 = BH ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti