Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

maanantai 5. syyskuuta 2011

Vantaa KR 3.9.2011
Lähdimme Röllin kanssa jo perjantaina reissunpäälle kohti Vantaata, jossa yövyimme Rokin kasvattajan Katrin luona.

Lauantai-aamuna ei ollutkaan sitten onneksi pitkä matka itse näyttelypaikalle, jonne kultaisianoutajia oli saapunut tuomaroimaan Rune Fagerström. Pentuja tähän oli ilmoitettu 2, Katrin Aida (Kultameren Cosmic Starlet) ja sitten meidän Rölli.

Ensiksi kehään pääsi pyörähtämään Rölli, jonka tuomari sitten sijoitti 1. ja antoi KP:n. Aidan esiinnyttyä kehässä, oli tulos myös 1. & KP.

ROP kehässä kiepuimme sitten Katrin kanssa kaksistaan ja juoksukierroksen päätteeksi tuomari ojensi ROP ruusukkeen minulle ja Röllille. JEIIII! Niin happyhappyhappy!!
Tässä Rune Fagerströmin arvostelu Röllistä:

"7kk. Hyvin kehittynyt. Erinomainen tyyppi ja koko. Hyvä raajakorkeus. Hyvät kauniit ääriviivat seistessä. Hyvin kaunis pää. Erinomaisen vahva kuono-osa. Hyvät silmät. Kaunis, lempeä ilme. Kaula liittyy hyvin lapoihin. Tasapainoiset kulmaukset. Riittävä eturinta. Hyvä runko. Ylälinjan tulee vahvistua. Erinomainen luusto. Liikkuu hyvin. Kaunis väri. Miellyttävä luonne. Lienee hieno tulevaisuus."

Ihana arvostelu lämmitti mieltä erityisesti.

Tulos siis PUP-1 KP & ROP-pentu ♥

Niin hieno pieni mies mulla! Onnea myös Katri ja VSP pentu Aida :) Röllin isäkin pyörähti kehässä ollen VAL ERI/2 SA & PU-4! Onnea Sari, Joonas ja Bolivar!!


FI & EE MVA TK1 TK2 BH Willowfield's Bolivar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti