Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

maanantai 5. syyskuuta 2011

Kirkkonummen erikoisnäyttely kultaisillenoutajille 4.9.2011Sunnuntaina näyttelyviikonloppumme huipentui rotujärjestömme, Golden Ringin järjestämään erkkariin Kirkkonummen KKK-hallissa. Pentuja tuomaroimaan oli saapunut Viveca Lahokoski.

Pentuja näyttelyyn oli ilmoitettu hirmuinen määrä, kaiken kaikkiaan 36 kpl! Ison näyttelyn ilmapiiri jännitti hirmuisesti!

Kun Röllin vuoro oli astella kehään, tuntui että jännitys oli sanoinkuvaamaton. Jotenkin kuitenkin sain kasattua itseni ja vietyä alkukehän läpi. Kun pääsimme yksilöarvosteluun, niin jännitys helpotti. Rölli esiintyi ihanan energiseen ja iloiseen tapaansa. Se on kyllä semmoinen hurmuriluonne :)


Menossa yksilöarvosteluun.
Rölli on the MOVE!Kilpailuluokassa suureksi ja iloiseksi yllätyksekseni tuomari siirsi Röllin porukan ensimmäiseksi, JEE! Niin happy :) Tuomari antoi Röllille myös kunniapalkinnon.

Paras urospentu kehään menimme toisen luokan voittaneen urospennun kanssa. Onnellisuuden tunne oli sanoinkuvaamaton, huojennus paistoi kasvoiltani varmasti kilometrin päähän kun tuomari sijoitti Röllin ensimmäiselle palkintopallille!Rölli PUP-1


BIS-pentukehässä vastassamme oli sama narttupentu, kuin heinäkuisessa Summer Golden Showssa Virroilla, eli Greenhill's Union For Versace. Naureskelimmekin, että nyt on uusintakoitos. Muutama juoksukierros ja seisotukset ja maailma räjähti, tuomari totesi pitävänsä Röllin tasapainoisuudesta niin paljon, että sijoitti sen tänään BIS-1 pennuksi!!BIS-1 & BIS-2Viveca Lahokoski arvosteli Röllin seuraavasti:

"7 kk. Erinomainen kehittynyt tasapainoinen uros. Kaunis kaula, selkälinja ja hännän kiinnitys. Miellyttävä pää ja ilme. Sopiva rintakehä & eturinta ikäisekseen. Kaunis karvapeite. Liikkuu tehokkaasti sivulta, hieman löysästi edestä. Esiintyy / esitetään edukseen. Lupaava kokonaisuus."Tunne oli ja on edelleen aivan uskomaton! Kiitos kaikille tsemppaajille ja tukijoukoille ♥

Eli Röllin tulos erkkarissa: PEK 7-9kk 1. KP PUP-a & BIS-1 pentu


BEST IN SHOW pentu palkintoineen ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti