Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Mätsärissä 25.4.2010


Hienona keväisenä sunnuntaina lähdimme tapaamaan Katria (Lehtonen) sekä Rokin veljeä Borista (Kultameren Boris The Blue) mätsäriin Porin tekniikkaopiston parkkikselle. Veljekset tulivat suht hyvin juttuun murkkuiästään huolimatta :) Välillä kuului murinaa ja välillä heiluivat hännät..ota noista sitten selvää!

Boris ja Roki osallistuivat vielä pentuluokkaan. Boris oli ihka ensimmäistä kertaa kehässä ja käyttäytyi mitä hienoimmin! Oikein rauhallinen tapaus, kuten veljensäkin yleensä! Myös Roki käyttäytyi hienosti kehässä. On ne vaan aika velikultia. Tällä kertaa Rokille punainen nauha ja Borikselle sininen. Kumpikaan veljeksistä ei sijoittunut luokassaan vaikka käyttäytyivät kyllä paljon paremmin kuin moni muu!

Pääasia kuitenkin oli vallan mukava ja keväisen lämmin päivä =)

Kuva 1: Roki
Kuva 2: Roki
Kuva 3: Boris (vas) ja Roki
Kuva 4: Boris
Kuva 5: Boris

4 kommenttia:

 1. Roki on kyllä ihan kuin jokin patsas ja tassut ihan tasan! Voe ei. Milläs meille saatais samanmoiset opit perille.... =)

  Ja olipas ihqt veljekset <3 Kyllä tuomarin olis pitänyt antaa noin komeille miehille jokin erikoisextrasuperkunniapalkinto =D

  VastaaPoista
 2. Mä uskon että kun alatte tokoilla ja saat luotuu Lottiksen kaa sellasen kontaktin niin siitä se lähtee...pikkuhiljaa vaa palkataa nätisti seisomisesta. Ihan varmast onnistuu viel!!!

  Joo komeet on veljekset, ja Boris niin mahtavassa turkissakin vielä. Meillä ollaan ihan nakuna :D

  VastaaPoista
 3. Mutta miten ihmeessä olet opettanut sen pitämään jalat tasan?? Vai asetteletko ne?

  Lotalla sojottaa vieläkin käpälät aika ikävästi sivuille, enkä vaan osaa niitä oikaista. Tuu kouluttamaan munkin hurtta =)

  VastaaPoista
 4. Kyllä mä niitä korjaan. Huomenna kyllä aattelin katsoa miten menis jos ei korjailis niitä mitenkää :D Let´s see...

  VastaaPoista