Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

lauantai 3. huhtikuuta 2010

Match show Harjavalta 3.4.2010


Tänään kävimme ex tempore kunnostautumassa Harjavallassa WECA:n (West coast agility team RY) järjestämässä pääsiäismätsärissä. Tapahtumasta kuulimme vasta eilen illalla!

Paikalla oli paljon koiria, koiraihmisiä, iloista mieltä ja kuraa =) Ilmoittatuminen alkoi klo 10 ja arvostelu klo 11. Meidän sarjamme oli pennut, koska meidän Rokettihan on vielä niin pieni :) (10 kk). Pentujen sarjassa oli yhteensä 33 osanottajaa. Me olimme numerolla 22.

Kehään astelimme komian Collien kanssa. Kehä meni hyvin kaikin puolin, poika käyttäytyi oikein hienosti; tuloksena oli kuitenkin sininen nauha.

Sinisten kehässä olikin sitten niin pieniä kuin isoja koiria, Roketti oli ainoa kultainen. Pikkuhiljaa koirakoita karsittiin pois ja meikäläiselläkin alkoi hieman pasmat mennä sekaisin kun lihapullat loppuivat ja alkoi olla haastetta pitää Roki nätisti paikallaan... positiiviseksi yllätykseksemme olimme kuitenkin yhtäkkiä 4 parhaan joukossa ja lopputuloksemme olikin sitten SIN4. Jihuu...hyvä :) Eka mätsärisijoitus ja palkintoa kotiinviemisiksi :)

1 kommentti: