Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Viro Rakvere KR 10.4.2010
Suuntasimme ensimmäistä kertaa näyttelyyn Suomen rajojen ulkopuolelle. Kaikkien rotujen näyttely järjestettiin Viron Rakveressa 10.4.2010. Ajo- ja laivamatkat menivät hyvin ja Rokikaan ei tuntunut reissaamista sen enempää stressaavaan, pikku juttuja :)Lauantaina Hannele Jokisillan tuomaroima kultsukkakehä alkoi 13:30.

Rokin isä Bolivar pärjäsi hienosti, tuloksena KÄY ERI1, PU2 ja SERTI :) Ja Sarin toinen koira Nelli oli JUN ERI4. Hyvä Bolsu,Nelli ja Sari! Rokin sisko Missi toi myös kotiin ERInomaisen laatuarvostelun. Hyvä Katri ja Missi!

Junnu-uroksia oli 6, Roki kehässä ensimmäisenä. Neljä urosta sai ERI:n, yksi EH:n ja yhtä ei voitu arvostella.

Hannele Jokisillan arvostelu Roketista:

" Sopivan kokoinen. Hyvä pää ikäisekseen. Hieman lyhyt kaula. Loivat mutta selvät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä luusto ja runko. Oikeanlainen karva. Hyvä luonne. Liikkuu riittävän vetävällä askeleella. "

Tulos: JUN ERI2Kuvat: Ulla ja Kari Kumpulainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti