Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Mouhijärvi KR 2.5.2010

Aikainen aamu vapun jälkeen ja nokka kohti Mouhijärven näyttelyä. Reissun päälle lähdimme ihan vain minä ja Roki kaksistaan. Perillä oli kyllä tuttuja, mm. kasvi-Katri :)

Ilma oli hieman sateinen ja kylmä, varsinkin kun tuuli kovasti. Meinasi ihmisten näyttelyteltatkin saada kyytiä :) Jokunen räntäpiskokin saatiin niskaamme! Hrrr! Tämä olikin sitten meidän ihka ensimmäinen ulkonäyttely ja uskon että molemmat tykkäsimme olla raittiissa ulkoilmassa!

Tuomariksi kaikkien rotujen näyttelyyn kultaisille oli matkannut Virosta Vera Smirnova. Junnu-uroksia luokassamme oli yhteensä 5 kappaletta. Käyttäytyminen kehässä oli Roketilla taas mitä mukavinta, nyt taas kun herkullisen tuoksuiset tytöt ovat hetkeksi jääneet unholaan :)

Vera Smirnova arvosteli junnumme näin:

" Erinomainen tyyppi. Vahva luusto. Kaunis urosmainen pää. Hyvä rintakehä. Vahva takaosa. Hyvät raajat. Liikkeestä puuttuu vielä voimaa."

Suureksi yllätykseksemme Roki sijoittui luokassaan hienosti, vaikka ajattelin että eihän tuollaisen nakun kanssa siitä varmaan tänään mitään tule :D

Tulos: JUN EH/1 !!

4 kommenttia:

 1. Mä en voi kuin ihailla miten olet kovalla työllä saanut Rokin noin hyväksi esiintyjäksi =D Sulla on kanssa hyvä silmä koiran asennolle, kun meikäläinen ei osaa oikein yhtään arvioida onko ne jalat hyvin vai ei.

  Onnea taas, nauttikaa menestyksestänne!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Paljon!
  Tuntuu vieläkin kyllä tosi uskomattomalta että tosiaan Roki voitti luokkansa =)

  Kiitokset siitä, että koiran esittäminen menee niin kuin menee kuuluu Sarille, Katrille, Johannalle ja vielä kerran Sarille. Ilman heitä ei tästä olisi tullut mitään. Eli kiitos <3

  VastaaPoista
 3. Ai niin... Pyörryitkö? Jouduttiinko sut kantamaan pois kehästä ja elvyttämään sertiä löyhyttelemällä? =D =D =D

  VastaaPoista
 4. :D Ei tainnut mennä oikein koko asia perille asti itse tapahtumapaikalla. Tosi uskomattomalta tuntuu vieläkin :D

  ...serti se vasta oiski ihana <3 <3 <3

  VastaaPoista