Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Tampere KV 21.3.2010


Rokin ensimmäinen virallinen startti junnuluokassa tapahtui Tampereen KV näyttelyssä 21.3.2010. Hirrrmuisen jännityksen siivittämänä starttasimme 9 muun junnu-uroksen kanssa kehässä. Roki käyttäytyi oikein mallikkaasti ja kaiken toheloimisen hoiti taas tälläkin kertaa handelri ihan itse :)
Tuomarina Tampereella oli ruotsalainen Karl-Erik Johansson joka arvosteli Rokin seuraavasti (på finska):

"Erittäin hyvän tyyppinen. Erittäin tyypillinen pää. Tummat silmät. Hyvä ilme. Hyvä purenta. Kaulan tulisi olla hieman kuivempi. Hyvä rintakehä. Selkä voisi olla vähän lyhyempi ja sen tulee kiinteytyä. Erittäin hyvät kulmaukset. Liikkuu erittäin hyvin. Hyvä turkki."

Tulos: EH


Junnuluokan nartuissa kisasi Rokin sisko Lotta sekä kaveri Nala, jotka saivat molemmat myöskin hyvät arvostelut ja laatuarvostelut EH. Hyvä tytöt! Sarin narttujunnu Nelli sai ERI:n ja sijoittui JUN2. Hyvä Nelli ja Sari!

Kuva: Kati Grön

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvä. Siitä se kokemus alkaa karttumaan. Onnea vaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tuula ja Nella! Joo kokemusta kyllä täytyy vielä saada roppakaupalla että tuo joskus menisi ilman sähläystä tuo kehässä olo :) Toisaalta siitä ei parane liikaa stressiä ottaa, jääpähän ainakin ehkä tuomarin mieleen (tosin hieman kyseenalaisilla avuilla :D )
    Muutenkin tuo toiminta on jotenkin erilaista tuolla virallisissa kuin mitä noissa pentunäyttelyissä oli. Mutta onneksi tuli käytyä pentunäyttelyissä niin tietää edes vähän mikä on homman nimi!
    Rapsuja Nella siskolle!!

    VastaaPoista