Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Åbo Åpen Show 14.3.2010
Liedossa järjestettiin perinteinen kultaisten oma näyttely Åbo Åpen Show sunnuntaina 14.3.2010. Koko näyttelyyn oli alunperin ilmoittautunut yhteensä 102 kultsua! Eli paljon iloisia koiria koolla :)

Rokin paras kaveri Nala (Noudon Yard-Jolly)sekä siskot Missi (Kultameren Sweet Miss Blue), Lotta (Kultameren Blue Wonder) ja Nella (Kultameren Blue Fairytale) osallistuivat narttujen junioriluokkaan. Luokka oli tosi iso, koiria siinä oli ilmoittautuneena 19. Hienoista esiintymisistä huolimatta neiti nelikkomme ei päässyt varsinaisille sijoituksille, mutta hyvät arvostelut sai jokainen. Hyvä tytöt!

Rokin isä Bolivar (Willowfield´s Bolivar) oli valio/serttiluokan 2. ja lopuksi vielä koko kilpailun PU3! Hienoa Bolsu!

Kuva 1 Bolivar ja ruusukkeet
Kuva 2 Bolivar ja toteemi :)
Kuva 3 Isä ja poika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti