Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

maanantai 1. maaliskuuta 2010

Tokoilua ja koirahierontaa...

Moikka vaan kaikille blogin seuraajille! Ohessa muutama uusi kuva Rokista.

Rokille kuuluu oikein hyvää. Poika on niin innoissaan aina treenaamassa Tokoa ja nyt meillä alkaakin kohtapuoliin yläkoulu 2 tokokurssi :) Tällä hetkellä treenin alla on liikkeestä seisominen ja maahan meno, jotka sujuvat Roketilta jo melko hienosti. Tietysti myös maassa hiljaa paikalla makaamista reenataan aina pikkuhiljaa aikaa pidentäen. Aina toko treeneissä Rokista kuoriutuu todellinen herhiläinen ja se nauttii olostaan koko tunnin ottaen kontaktia (välillä vähän kyseenalaisin keinoin kuten syliin hyppien :D ) sekä häntää koko tunnin heiluttaen. Omaa vuoroaan odottaessa hän on hyvin malttamaton ja tahtoisi tehdä kaikki tässä heti ja nyt! Ja kun oma vuoro tulee niin keskittyminen on ainakin mamin mielestä ihan omaa luokkaansa ja liikkeet tehdään innolla mikä on molemmille ilo :)

Tänään Roki lisäksi pääsi nauttimaan oikein hemmottelusta, nimittäin meillä kävi koirahieroja Rokia pitämässä hyvänä! Hieroja oli All Dog & Horse Massagen Anna-Leena Lindfors, joka hoiti homman hienosti ja Rokikin nautti silminnähden. Anna-Leena löysi pieniä jännityksiä mm. lapojen ja reisien kohdalta...johtunee hangissa möyhimisestä mutta kaikin puolin oli poika hyvässä kunnossa. Hoidon jälkeen veri kiersi ja mielikin virkistyi :) Lisäksi Roki sai kehut hierojalta kauniista käytöksestään.

4 kommenttia:

 1. On se veli vaan niin nenäkäs =D

  Meillä on ollut noita samoja harjoituksia kanssa ja liikkeestä seisominen ilman eteenpäin astahtamista on sitten vaikeaa... Mutta kaikki aikanaan. Lottakin on tosi innoissaan kaikissa koulutuksissa. Kunnon kultaisia siskokset =)

  Hierojalle mekin ollaan suunniteltu menevämme, Turussa on yksi suosittu, joka käy hoitamassa kavereiden koiria. harmi, että kaikki kiva on tosiaan Turussa saakka. Äitini (Lottan mummo, koulutettu hieroja) on Lottaa vähän hieronut ja tyttö nauttii ihan tajuttomasti ja melkien nukahtaa käsittelyssä. Harvemmin se mua tulee hieroneeksi kuin karvalapsenlastaan.

  VastaaPoista
 2. JEE! Ja sitten juuri tänään näin Salon Mustin ja Mirrin ilmoitustaululla osoitteen, josta löytyy niin hieroja kuin TOKO-koulutustakin =D http://ehyt.fi/ Ollaan nyt varasijalla TOKO-alkeisiin. Ihan hyvä odotellakin, jos Lotalla vaikka juoksut just alkaa. Olen niiiiiiiin iloinen, että joku on tajunnut perustaa Halikkoon (Salon kylkeen) koirahallin =D =D Ei tarvis aina ajaa sata kilsaa harjoituksiin.

  VastaaPoista
 3. Oi hieno juttu :) Toivottavasti Lotta tykkää yhtä paljon kuin Roketti :) Joko odotatte Åboa???

  VastaaPoista
 4. Höh ja pöh. Oli sillä hierojalla sitten ensimmäinen vapaa aika vasta HEINÄKUUSSA! Eli katsellaan yhä, jos Turkuun jossain vaiheessa hierottavaksi =/

  Åbo tuli taas ihan puskista ja nyt ollaan aloitettu harjoittelu näyttelyyn, kun on päässyt ne harjoitteet ihan vallan unhoittumaan... Ja trimmajaan jo otin yhteyttä, mutten ole vielä saanut vastausta. Toivottavsti ei ole kovasti pakkasta, jos kerran on kylmä halli, hurrr. Jänskää, kun on "oikeat" tuomarit ja arvostelut =)

  VastaaPoista