Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Roki Åbo Åpenissa 14.3.2010
Roki osallistui junioriluokkaan, jonka tuomarina oli Malin Danielsson Ruotsista.

Arvostelu på finska:

"Hyvät mittasuhteet omaava nuori uros. Miellyttävä ilme. Toivoisin täyteläisempää kuono-osaa. Hyvä kaula, joka on hyvin asettunut vahvaan selkään. Erinomainen lavan asento. Suora olkavarsi. Hyvä rintakehän syvyys, kuitenkin aavistuksen lyhyt. Vahva takaosa. Liikkuu hyvin, mutta "tipottaen". Hyvin esitetty. "

Roki oli JUK5


ja Mama so proud <3

1 kommentti:

  1. Mä olen samaa mieltä tuomarin kanssa, että esitit Rokin tosi hyvin. Ulospäin kaikki näytti rauhallisen varmalta ja kun Roksu liikutti jalkaakin seisoessa niin laitoit sen vaan rauhallisesti takaisin ja se siitä. Cool-esitys, sisäisesti se varmaan tuntui ihan erilaiselta, mutta tärkeintähän onkin se ulospäin annettava vaikutelma =) Mulle ainakin on hoettu, että pitää tehdä kaikki rau-hal-li-ses-ti.

    Sunnuntaita odottellessa...

    VastaaPoista