Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kesäleiri 15.-20.7.2012 Virrat LomasaariLeirimaisemia
          Jälleen oli aika jo kauan odotetulle kesän kohokohdalle, Golden Ringin vuotuisesti järjestämälle kesäleirille!! Tätä viikkoa oli odotettu koko pitkä vuosi ja onneksi myös lomaviikkoni olin saanut sovitettua tähän ajankohtaan.

Sukukuva Kultameren koirista. Vasemmalla Roki (K. Out Of Blue)          Leirille saavuimme Rokin ja Röllin kanssa poikkeuksellisesti jo perjantai-iltana, koska osallistuimme Röllin kanssa Virroilla järjestettyyn noutajien taipumuskokeeseen lauantai-aamuna. Ja osallistuminen kannatti, Rölli saavutti hienon työnteon tuloksena NOU1 tuloksen ♥ 

          Sunnuntaina olikin sitten vuorossa perinteinen leirinäyttely joka ei tänän vuonna ollutkaan niin perinteinen. Tänän vuonna perinteinen Summer Golden Show oli anottu viralliseksi erikoisnäyttelyksi. Minulta oli molemmat pojat ilmoitettu näyttelyyn. Roki rakas  ♥, karvattomaakin karvattomampi armaani oli KÄY EH ja Rölli poju hienostu JUN ERI2.

          Sunnuntaina oli myös vuorossa mökin vaihto siihen viralliseen leirimökkiin :) Meillä olikin oikein kunnon tyttökööri samassa mökissä: minä, Katri, Anna, Iitu ja Sohvi, Hanna ja Sari sekä Niina ja Linda. Koirakaarti kuulosti seuraavalta: Roki, Rölli, Aida, Helmi, Riki, Wäinö, Wertti, Dero, Dumle, Aatu, Nanna, Remu ja Ransu. Eli koiria ja erityisesti testosteronia löytyi mökkiporukastamme PALJON :) Kuitenkin kun hieman vuoroteltiin jaloitteluvuoroja alakerrassa, niin kyllä se viikko sujui hyvin sen suuremmitta kommelluksitta ja koirat tulivat toimeen keskenään. Kultaiset ♥ 

          Leiriviikon sää oli edellisistä vuosista poiketen hieman sateinen ja viileähkö. Se ei menoa haitannut, päinvastoin jaksoi niin koirat kuin ohjaajakin treeneissä paremmin! Leirillä tulikin harjoiteltu jos jonkinmoisia lajeja. 

       
                            Rokin leiritreenit:

          NOME oli meidän päälajina leirillä. Saatiin ihan kullanarvoisia  neuvoja mm. Kaija Jämsältä. Roki meni tosi hienosti treeneissä tehden innokasta maahakua, ohjauksia, pupujälkeä sekä erityisen tyytyväinen olin niihin treeneihin, jossa oli tehty hakualue kaislikkoon niin, että ensin piti tehdä uitto että pääsi edes hakualueelle. Mukana menossa oli myös niittytreenit markkeerauksineen. Roki ♥ 


Roki (Kultameren Out Of Blue) NOME:n niittytreeneissä. Kuvaajana hääri Kaija Jämsä:
 


 
          VEPEä kokeilimme myös yhtenä päivänä. Roki pääsi tekemään veneestä hypyn ja viennin. Hienosti poika ne muisti vaikka ei olla vepeä harjoiteltukaan.

VEPE, Roki ja vieni          Yhtenä iltapäivänä kävimme myös agilityteeneissä.  Ryhmämme oli esteet osaavat. Roki veti kovalla draivilla hienoa rataa :) Vauhtia löytyi!!                               Röllin leiritreenit:
           NOMEa treenattiin Röllinkin kanssa parina päivänä.  Rölli pääsi tekemään mm. kaislikkoisesta rannasta pitkien ykkösmarkkeerauksien noutoja veden kautta sekä pupun jäljestystä.
Agilityn alkeissa käytiin myös kokeilemassa tätä uutta lajia jota emme Röllin kanssa olekaan kokeilleet. Ja voi miten se tykkäsikään tästä :) Hienosti onnistui jo lopputunnista muutaman esteen ratakin, ja putkea poika paineli menemään minkä kerkesi. Hauskaa ♥ 

Winter Road Absolutely Brute eli RÖLLIN agilitykuvia. Kuvaaja Jenna Ylhäinen :)


          MEJÄ käytiin myös täällä leirillä korkkaamassa. Pentuna Rölli on saanut nuuskutella pätkän tuorejälkeä mutta nyt päätin oikein ohjatusti lähteä tätä kokeilemaan kun oli mahdollisuus testata tuorejälkeä. Rölli nuuskutteli oikein hienosti parin sadan metrin mittaisen tuorejäljen. Ohjaaja Taina Kytölä kehui Rölliä ja sanoi että ei kun suoraan vain harjoittelemaan sen kanssa yön yli tekeytynyttä AVO mallista jälkeä. Hyvä mieli jäi näistä treeneistä ja selkeästi Röllikin tykkäsi ja keskittyi kun sai nenuaan käyttää oikein kunnolla :)

          Leirillä oli myös paljon kaikkia kivoja tapahtumia ja kommelluksia mistä jäi hyvät muistot mieleen. Yhtenä iltana järjestettiin koirien nopeusjuoksukilpailu jossa Roki veti hienosti 3. nopeimman ajan. Hienosti siellä superkäyttiksien joukossa :) Nopee poju!!!


Leiritunnelmaa iltasella....

Leirin iltaohjelmatunnelmaa. Minä ja vas.Riki j etualalla istuu Rölli ♥  
Rölli


          Rölli taasen kunnostautui hänelle ominaisemmassa lajissa: Makkaransyöntiskabassa. Tässä oli radalle aseteltu muistaakseni 7 makkaranpalaa, jotka piti syödä niin nopeasti kuin mahdollista ja tässä otettiin aikaa. Osallistujia oli kisassa 36 ja meidän Rölli veti näistä nopeimman ajan! Meidän makkaravalio :D Eiks se niin oo et jokainen on hyvä jossakin ;)  ♥ 


Rölli makkaramestari valmistautuu suoritukseensa

Makkaramestari Röllin tyylinäyte ;) Leirillä tuli myös pyörittyä mätsärissä, saunottua, uitua, pelattua UNOa ja pidettyä hauskaa :)


UNOT: Hanna, Anna, Niina, Sari, Johanna, Linda ja Katri


Iltameiningeissä Katri, Johanna, Hanna, Linda & Sari


Ihana leiri....ei muuta kuin ensi kesää odotellessa....vas Riki (Rokin velipuoli) ja Rölli (WR Absolutely Brute). Pojat laituriposeerauksella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti