Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

MEJÄ Ikaalinen 20.9.2012

Koepaikalla leimusi koko päivän nuotio
Saimme ex tempore varasijapaikalta koekutsun Ikaalisten koirakerhon järjestämään MEJÄ:n iltakokeeseen, jossa starttasi neljä koirakkoa. Kaikki AVO luokasta. Rölli jäljesti illan 3. jäljen.

Tuomarina kokeessa oli Aila Hauskamaa.

Tuomarin koeselostus Röllin (Winter Road Absolutely Brute) työstä:

Rölli ohjatusti jälkityöhön, jota edetään reipasta vauhtia pääosin maavainulla. Ensimmäinen osuus ihan jäljen päällä edeten. 1. makaus ohi kulma oikaisten. 2. osuudella pieniä tarkastuslenkkejä, yksi isompi jolta palaa ohjaajan kehoituksesta. 2.makuu merkataan, kulma tarkasti. Viimeisellä osuudella muutamia pyörähdyksiä jäljen sivulla. Kaadolle tullaan sivusta, jonka huomioi ja jää viereen makaamaan. Nuori koira jota jarruttamalla tarkkuus paranee. Hyvä jälkipari!


Pisteitä 46 / 50 ja tulos AVO1 !! Meidän toinen MEJÄ kokeemme ja toinen ykköstulos ---> Rölli siirtyy MEJÄssä VOIttajaluokkaan


Winter Road Absolutely Brute MEJÄ AVO1 --> siirtyy VOIEdelliseen kokeeseen verrattuna huomasi eron jäljestyksessä. Selkeästi tänään enemmän tarkastuslenkkejä kuin viime kokeessa. Toimitsijat kertoivat että jälkiä vedettäessä vettä oli tullut taivaalta kuin saavista. Selvästi hajualue oli levinnyt. Mutta niin hienosti pienen pojan nenä toimi ja se jaksoi keskittyä loppuun saakka  ♥ RÖLLI

Kokeen keskuspaikka, ihana kota

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti