Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

perjantai 17. elokuuta 2012

Noutajien taipumuskoe Virrat 14.7.2012

Ja ne taipparit Röllille (WR Absolutely Brute), iiik...... tänään ne nyt sitten olisivat Virroilla Risto Heikkonen.

Rölli starttasi kokeessa ensimmäisenä. Vesityön Rölli suoritti tapansa mukaisesti vauhdikkain veteenmenoin palauttaen molemmat lokit rannalle.

Hakuruudussa Rölli toimi kuin raketti!! Ensin ampaistiin hakemaan markkeerausvaris ja sen jälkeen poika kävi noutamassa 3 ruudun kauimmaista varista. Tässä kohtaa tuomari kiitti ja kertoi reippaan ja tehokkaan hakutyön riittävän hänelle ja JEEEE; pääsemme jäljelle!!!

 Aika tuntui pitkältä kun odottelimme Röllin kanssa, että aamupäiväryhmän kaikki muut koirakot pääsivät tekemään vesityöt ja haut. Kun kaikki olivat suorittaneet, pääsi jälkien veto alkamaan ja Rölli jäljesti ensimmäisenä. Jälki oli vedetty todella pitkään heinikkoon. Alkumakaukselta lähetin Röllin heinikkoon ja odotin. Koiraa ei näkynyt pitkältä heinikolta. Meni tovi ja Rölli palasi takaisin. Lähetin sen uudelleen jäljelle. Meni minusta tuntuen ikuisuudelta tuntuva tovi ja Rölli tuli pupu suussa maireana luokseni, "mamma kato mitä mä tuolta löysin". Ihanaa! Selvisi myös syy sille, miksi Rölli luultavasti ensimmäisen kerran oli palannut takaisin luokseni. Jälki oli vedetty yli ojan. Todennäköisesti poika oli käynyt ojanpientareella ihmettelemässä ensin että mikäs juttu tämä on ja toisen lähetyksen jälkeen ylitti ojan löytäen pupun.

Rölli siis juuri 18kk ikäisenä NOU1!
Ja pakollinen kunniakirjakuva a'la Sari Pinomaa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti