Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

MEJÄ Eurajoki 12.8.2012

Saimme Röllin kanssa koepaikan Satakunnan Noutajien MEJÄ kokeeseen Eurajoelle 12.8.2012. Lauantaina oli ensin vuorossa jälkien veto ja sunnuntaina olisi varsinainen koepäivä. Meille osui Röllin kanssa arvalla päivän viimeinen jälki, joten ennen omaa jäljestystä kävin opastamassa itse vetämäni jäljen ja purkamassa sen.

Tuomarina kokeessa meillä oli Kari Grönman.

Koearvostelu:
Ohjaaja tutkii alkumakuun ja kutsuu koiran makuulle. Tästä alkaa maavainuinen mukavaa kävelyvauhtia etenevä jälkityö. Koira etenee jälkitarkasti lukuunottamatta muutamaa pientä tarkistuspistoa jäljen sivuun. Ensimmäinen kulma tarkasti, toinen lenkillä. Molemmat makuut merkataan erinomaisesti pysähtymällä. Kaadolle tullaan suoraan ja sitä nuuhkitaan ja nuollaan. Erinomainen suoritus ensikertalaiselta koirakolta.

Rölli keräsi pisteitä 47/50 ja sai ekasta MEJÄ kokeesta tuloksen AVO1  !!

Winter Road Absolutely Brute MEJÄ AVO1


Rölli sijoittui myös AVO koirakoiden 2.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti