Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

perjantai 17. elokuuta 2012

20.5.2012 Salo RN

Röllin, Tanjan ja Lotan kanssa suuntasimme helteisenä päivänä ryhmänäyttelyyn Saloon. Saloon kultaisia tuomaroimaan oli saapunut rouva Arja Koskelo. Rölli kun pyörähtelee junioriluokassa, olimme tietysti ensimmäisenä vuorossa. Laatuarvosteluksi saimme erinomaisen. Kilpailuluokka meni hienosti tuomarin sijoittaessa Röllin ensimmäiseksi ja antaen meille myös SA:n, eli pääsisimme jatkamaan vielä paras uros -kehässä. Nyt alkoi jännittää, iiik!

PU kehässä pyörimme Röllin kanssa monta kierrosta ja kyllä jännitti! Tuomari juoksutti meitä vielä pareittain katsoen etu- ja takaliikkeitä. Loppujen lopuksi meitä oli jäljellä enää 4 urosta kehässä ja Rölli oli edelleen jonon ensimmäisenä. Ja ei voi olla totta!!! Tuomari myös tuli kättelemään minua ja onnittelemaan päivän voittajaa. Rölli oli siis paras uros 1!! Näin ollen Rölli sai myös ensimmäisen sertifikaattinsa.


Lopputulema näyttelystä: JUN ERI1 SA PU1 Sert & VSP!!

Aivan huikeaa!!!!!

Tässä Röllin arvostelu:

"Erinomainen tyyppi. Hyvin kaunis pää, kaula ja ylälinja. Hyvät kulmaukset. Oikein kehittynyt ylälinja ja kaunis leveä reisi. Erinomainen karvanlaatu. Hyvin miellyttävä ja näyttävä kokonaisuus. Liikkuu ryhdikkäästi ja terveesti, mutta etuaskel saa vielä jämäköityä ja tasoittua"Ei voi todeta kuin että kyllä oli pää pyörällä tuon jälkeen! Eikä hullummin mennyt Tanjalla ja Lotallakaan. Lotta, eli meidän Rokin sisko Kultameren Blue Wonder oli AVO ERI1 SA :)Röllin kuvat: Tanja Rivinoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti