Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kyröskoski RN 17.5.2012

Helatorstai ja koiranäyttelypäivä. Tänään suuntaisimme molempien poikien voimin Kyröskoskelle Vera Smirnovan tuomaroitavaksi.

Röllin kanssa juoksimme junioriluokassa. Vera Smirnova sijoitti Röllin seuraavasti: JUN ERI 3 SA.
Röllin arvostelu:
 Erittäin hyväntyyppinen. Vahva luusto. Ikäisekseen hyvin kehittynyt. Vahva urosmainen pää. Kaunis ylälinja. Hyvä runko. Riittävät etu- ja hyvät takakulmaukset. Kauniisti laitettu turkki. Hyvät liikkeet.

 
 *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *
Rokin kanssa kiersimme kehää käyttöluokkalaisena. Tänään oli Rokin päivä, sillä tuomari sijoitti Rokin upeaan tulokseen: KÄY ERI 1 SA PU-4 !!! Arvostelu tästä herrasta kuului näin:

Erittäin hyväntyyppinen, vahvaluinen uros. Kaunis urosmainen pää. Vahva ylälinja. Hyvä eturinta ja rintakehä.  Etukulmauksia voisi olla enemmän, riittävät takana. Hyvin laitettu turkki. Etuaskel saisi olla pidempi.

JEE!! Ihana Rokini :0)

Ja olipas kiva kun kerrankin arvostelussa huomioitiin molemilla kauniisti laitettu turkki :) Näin keltanokkana kun itse koiria pesee, puunaa ja trimmaa niin on mukavaa joskus saada jokin palautekin siitä ja erityisesti tietysti tuntuu kivalta että tuomari on karvoistamme tykännyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti