Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

tiistai 1. toukokuuta 2012

TOKO Ikaalinen 1.5.2012

Lähdimme viettämään vappua tottelevaisuuskokeen merkeissä Ikaalisiin. Edessä olisi Rokin avoimen luokan tottelevaisuuskoe ja metsästyksessä olisi tämä viimeinen ykköstulos ennen koulutustunnusta. Kokeeseen lähdettiin mentaliteetilla nyt tai ei koskaan. Tuomarina kokeessa oli Juha Kurtti.

Uusi paikka, uudet hajut ja erityisesti tämä ruohokenttä aiheuttivat pientä jännitysmomenttia ainakin tälle kuskille. Kuitenkin Roki jaksoi läpi kokeen pysyä kontaktissa ja tehdä töitä minulle, hauskanpitoa unohtamatta.

Erityisen tyytyväinen olen paikallamakuun 10 tulokseen, hei ruohokentällä meidän nuuskunenä sai paikallamakuusta täydet :D Lisäksi molemmat jäävät liikkeet olivat 10 pisteen arvoisia. Luoksetulon pysäytys meni mielestäni oikein hyvin, tsäpäkkä pysähdys ja erityisesti iloisella laukalla jatkettu luoksetulo olivat mieleen. Nouto on liikkeenä ollut Rokille aina tylsä, plääh joku puukapula ;) Vähän possuiluksi se menikin. Laukalla mentiin, ravilla tultiin, mutta tultiin kuitenkin. Seuruu meni ensimmäisen pätkän jälkeen hyvässä kontaktissa ja käännöksissäkin Roki oli hyvin hereillä. Kaukot onnistuivat myös, vaikka lätkää kääntelevä liikkuri vähän kiinnostikin. Hyppy oli innokas ja vauhdikas, kuten aina. Tosin laskeutuminen pompusta meni aika vinoon ja vasta toisella käskyllä peppu meni maahan, "mikä ihmeen ISTU käsky?!" Vaikka lähtöpaikka oli tosi vino, niin siltä sieltä palattiin iloisesti esteen yli hypäten sivulle. Upee poju :)

Palkinnot jaettiin kun kaikki koirakot olivat suorituksensa saaneet päätökseen. "Julkisesti" palkittiin kolme ensimmäistä. Luokan parhaat pisteet jaettiin Rokille ja olin tästä enemmän kuin onnellinen. Itse kun en koesuorituksen aikana kykene pisteitä seuraamaan, niin olin aika ällikällä lyöty.

Kaukokäsky: IstuKaukokäsky: Maahan Hyppy

 Luoksetulo: Käskyn odotus


Iloinen seuraaminen Jee, kymppi :)
Eli Rokille AVO1 pisteillä 175,5 ja luokkasijoitus 1/8. Lopulta vielä se kauan haaveiltu TK2!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti