Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

torstai 19. huhtikuuta 2012

Åbo Åpen Show 14-4-2012

Pitkähkön näyttelytauon jälkeen lähdimme Turkuun kera molempien poikien. Vuorossa oli GR:n ja Turun Seudun Kultaisten järjestämä legendaarinen epävirallinen näyttely Åbo Åpen Show. Rölli osallistui junioriluokaan ja Roki working luokkaan, johon saivat osallistua perinteisestä käyttöluokasta poiketen vain NOME:sta ALO3 tuloksen tai sitä paremman saaneet. Tuomariksi näyttelyyn oli Ruotsista saapunut Christer Flodfält.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Roki esiintyi iloisena vapaasti, varsinaisesti seisottamaan en sitä alkanut. Pääasia että on hauskaa ♥ ja nätisti se kyllä seisoikin!


Roki


Christer Flodfält sijoitti Rokin luokassaan 4. palkintosijalle seuraavalla arvostelulla:
"Erinomaista tyyppiä.Kaunis uroksen pää. Hyvä kaula. Hyvin kulmautunut niin edestä kuin takaa. Hyvä rintakehä. Mukavat liikkeet. Kaunis väri ja turkki. Hyvin esitetty."Roki ja ruusuke
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Röllin kanssa sitten "skabasimme" junioriluokassa. Röllin esitin niin vapaasti seisottaen, kuin ihan "seisottamalla". Rölli esiintyi tosi nätisti ja liikeosuudetkin malttoi tosi hyvin eikä hötkyillyt.


Rölli liikkeessäSuureksi ylläriksi tuomari sijoitti Röllin junioriluokan ensimmäiseksi antaen tälle vielä kunniapalkinnon. Paras uros -kehässä pyörähtelimme useaan otteeseen ja tuomari mietti ja mietti...ja juoksutti ja mietti ja me roikuimme mukana. Lopulta SUUREKSI yllätykseksi ja ilokseni hän sijoitti Röllin näyttelyn 3. parhaan uroksen palkintopallille. Meidän pirpanan siis! Eli Rölli JUN1 KP PU3 seuraavalla arvostelulla:


"Erinomainen tyyppi. Erittäin kaunis uroksen pää jossa ihana ilme. Hyvä kaula. Hyvät etukulmaukset. Erinomainen takaosa. Ihana ylälinja.Hyvin kehittynyt rintakehä. Erittäin mukavat liikkeet, maatavoittavat askeleet.Hyvä luusto, kauniit tassut. Kaunis väri ja turkki. Hyvin esitetty."Rölli ikää juuri 15kk


Rölli show vapaana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti