Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

torstai 7. lokakuuta 2010

Duunissa....Roki pääsi suorittamaan kunniatehtävää Osuuspankkiviikolla 4.10.2010. Roki kutsuttiin sulostuttamaan OP-Pohjolan "turhien vakuutuslaskujen noutaja" -kampanjaa. Roki hoisi sille suunnatun tehtävän vallan esimerkillisesti ja sai niin OP:laisilta kuin asiakkailtakin silkkaa positiivista palautetta. Monet tulivat tapaamaan kuuluisaa noutajaa ja Rokihan vallan nautti esiintymisestä ja huomiosta. Mahtava duuni, mietti Roki!
Kuvat: Maria Nyyssönen

1 kommentti:

  1. Roki oli varmasti ihan paras hommassaan. On se hyvä, että koiruuskin joutuu jotain luidensa eteen tekemään =) Mihinköhän Lotan sais nakitettua?

    VastaaPoista