Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Lahti KV 30.10.2010

Aamu viideltä starttasimme automme kohti Lahden kansainvälistä koiranäyttelyä. Matkaan lähti meiltä koko perhe :)

Tänään Roki oli ilmoitettu ensimmäisen kerran käyttöluokkaan. Jännitti hirveästi, ihan kuin oltaisiin ensimmäisen kerran isossa ja kylmässä isojen poikien maailmassa eikä enää tutussa ja turvallisessa junioriluokassa.

No niin, samalla fiiliksellä vedettiin sitten kehäkin läpi eli kauheeta sähläystä. Händleri veti loputkin konseptinsa sekaisin siinä vaiheessa kun toinen käyttöluokkaan ilmoitettu koira olikin poissa! Sitten alkoikin se koiran jalkojen siirtely, makkaroiden heittely, remmin kanssa sähläys jne jne.. Rokikin taas vaan jöpötti ja ihmetteli mitä toi muija tossa taas sekoilee :DNo..siinä jäi sitten koiran esittämisen ihan perusjututkin toteuttamatta, kuten iloinen esiintyminen ja mm. jalkojen asettelu suoraan. Jaaaaah taas sitten vaan lisää kokemusta pollaan!!

Tänään kultaiset tuomaroi Satu Ylä-Mononen, ja hän arvosteli Rokin seuraavasti:

"17 kk. Hyvä purenta. Kuono-osa saisi olla voimakkaampi. Kauniit tummat silmät. Keskivahva luusto. Niukka eturinta. Riittävä runko. Hyvä-asentoinen häntä. Kääntää voimakkaasti ulospäin vasenta eturaajaa. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Yhdensuuntaisesti edestä & takaa. Hyvä turkki."


Tulos: KÄY EH/1Mukana menossa oli myös Rokin sisko Lotta, joka kilpaili junioriluokassa. Narttujen junnuluokassa oli 6 koiraa. Lotalle oli uusi kokemus juoksennella isossa hallissa jännillä matoilla, ja nenä tahtoikin aina välillä hakeutua sinne missä piili mielenkiintoisia hajuja. Tuomari antoi Lottikselle EH:n. Kilpailuluokassa tuomari kuitenkin sijoitti Lotan heti ERI:n saaneen jälkeen toiseksi. Eli tulos JUN EH/2. Hienoa Lottis Pottis & Tanja :)Sisko ja sen veli lähdössä kotimatkalle:Kaikki kuvat: Kari Kumpulainen

1 kommentti:

  1. Toivottavasti seuraavassa kisassa Roksun ja Lotan kohdalla esittäjät pystyvät toimimaan huomattavasti järkevämmin ja hermostumatta....

    Koirat kun on hienoja ja me vaan sähelletään niiden mahikset ;)

    Onnea vielä mahtimiehelle ekasta KÄY1:sestä!!!

    VastaaPoista