Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

SNJ päänäyttely Hyvinkäällä 10.10.2010

Suomen Noutajakoirajärjestön päänäyttely järjestettiin Hyvinkäällä 10.10.10. =)
Edessä olisi sitten Roketin viimeinen junnuluokkka :´( sniff...mun vauva kasvaa!

Näyttelyyn oli ilmoitettu yhteensä 135 kultaistanoutajaa. Nartuilla ja uroksilla oli omat kehänsä ja tuomarinsa. Urokset tuomaroi Englantilainen Sue Almey. Junioriuroksia luokassamme oli 11.Sue Almey arvosteli Roketin seuraavasti:

"Looks well in outline. Nice head with neat ears. Good bone and tight feet. Correct kind angulation. Would prefer more lay back at shoulder. Moved okay, but with short stride."

"Näyttää hyvältä ääriviivoiltaan. Kiva pää ja somat korvat. Hyvä luusto ja tiiviit? jalat. Oikeanlaiset kulmaukset. Toivoisin taakse asettuneempaa olkavartta??. Liikkuu ok, mutta lyhyellä askeleella."
Tulos JUN EH/ 4 <3

Junnuista 3 sai ERI:n, 6 EH:n ja 2 H:n. Tästä porukasta EH 4 oli meille mahtava saavutus =)
Go Roketti Go!

Kuvat: Ulla & Kari Kumpulainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti