Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Åbo Åpen Show 12.10.2013Turun Seudun Kultaiset järjesti legendaarisen Open Show näyttelyn jonka oli saapunut tuomaroimaan Fanny Hellström Ruotsista.

Molemmat pojat, Roki ja Rölli oli mukana sekä myös Rokin jälkeläiset Arttu, Arttu, Stella ja Santtu.

Rölli:

Rölli osallistui Sert/Valioluokkaa. Kovassa seurassa ei kuitenkaan sijoituksille yletytty.

Kuvia Röllistä:
 
*************************************************************************


Roki:Roki osallistui Working luokkaan jonne saa osallistua kaikki joilla väh NOME-B ALO3 tulos. Roki veti hienosti olleen Working 1 saaden kunniapalkinnon ja lisäksi vielä BEST IN SHOW Käyttökoira! 

Kuvia Rokista:*************************************************************************Rokilla oli myös jälkeläisryhmä lapsostensa kanssa joka sijoittui kilpailussa 2. saaden kunniapalkinnon :) Lisäksi pentuluokassa kaikki kolme urosta sijoittuivat sijoille 3-5 saaden kunniapalkinnot :)

 Rokin pentuja ja jälkeläisryhmä: 

Arttu   
Arttu

Arttu  
Arttu 2
Arttu 2
Santtu
Stella

Jälkeläisryhmä


Lisäksi Rokin pennut osallistuivat kennel Joyful Tone'sin kasvattajaryhmään joka sijoittui kilpailussa 2. saaden kunniapalkinnon. Upea päivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti