Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Mietteitä kesästä 2013...Kesä 2013 toi eteen poikien kanssa paljon hienoja hetkiä uusien sekä "vanhojen" lajien parissa.

Rölli....Röllin kanssa jatkoimme uuden harrastuksemme agilityn harrastamista ja kävimme myöskin möllikisoissa. Kontaktiesteille, renkaalle ja kepeille kaipaamme vielä suoritusvarmuutta mutta ehkä sitä joskus voisi jopa kisaamaan miettiä lähtevänsä. Ongelmana on vain ohjaajan rajallinen muistikapasiteetti radan muistamisessa. Kaipa sekin ajan ja treenauksen myötä kehittyy :)

Rölli kävi kesällä yhdessä näyttelyssä, Pori KV:ssa josta tulokseksi saimme KÄY ERI2 SA. Hienosti meni Röpöllä umpihelteessä :)

Rölli starttasi myöskin yhdessä MEJÄ kokeessa Kihniössä 17.7.2013 GR:n leirin yhteydessä järjestettävässä MEJÄ kokeessa. Tämä olikin kesän ensimmäinen ja viimeinen kisastarttimme koska koepaikat olivat niin tiukassa kiven alla. Rölli jäljesti niin hienosti ensimmäisen voittajaluokan jälkensä Juha Pelttarin tuomaroimana. Tippa linssiin tirahti mammalle tuloksella VOI1 pistein 45. Upea nenämies Röpö ♥ En kyllä voisi itselleni parempaa MEJÄ kaveria toivoa ♥

Röllin kanssa osallistuimme myös MH luonnekuvaukseen jonka Rölli suoritti hyväksytysti.

Roki....


Rokin kanssa pääsimme mukaan uuteen perustettuun treeniryhmään, VEPE porukkaan ja näin ajauduimme uuden harrastuksen pariin. Roki on kyllä sellainen vesipeto että tämä laji sopii sille kuin nenä päähän. Alkukesän treenit menivät niin hyvin, että rohkaistuin ilmoittamaan Rokin GR:n kesäleirin yhteydessä järjestettäviin VEPE kokeisiin lauantaiksi soveltuvuuskokeeseen ja riskillä ALO mestaruuskokeeseen sunnuntaille ALO luokkaan. Piti vain toivoa että lauantaina kaikki menisi nappiin!!

Lauantaina Roki veti kokeessa hienosti saaden hienoja pistelukemia. Ainoastaan veneen haussa tuli 2 metrin maalimerkkiohitus joka verotti meiltä 2 pistettä. Näin ollen SOVE hyväksytysti läpi pistein 98/100. JIHUU!!

Sunnuntaina pääsimme sitten ALO mestaruuteen starttaamaan, iiiik! Tasaisella ja innokkalla työskentelytahdilla Roki napsi kolmesta ekasta liikkeestä 25 pistettä. Sitten viimeinen liike, hukkuvan haku. Roki oli intoa piukassa kun hukkuva lässähti veden varaan, lähetin Rokin pelastamaan tätä ja Roki sinkoutuikin rantaveteen sellaisella vauhdilla että vetäisi roppakaupalla vettä henkeensä innostuksissaan ja jäi pitkäksi aikaa kakomaan henkeä rantaan ja samalla vähän arpoi että lähtisikö takaisin rantaan vai hakemaan hukkuvaa. Onneksi olin kannustamassa rannalla ja ennenkaikkea onneksi apuohjaaja Marjo Kuusisto-Rajala oli veneessä josta hän innokkaasti kutsui Rokia. Koirasta se varmasti vaikutti siltä että hukkuva kutsui häntä nimeltä apuun! Ja niin Roki lähti hukkuvan hakuun ja liike onnistui loppujen lopuksi hyvin! Lisäkäskyistä verotettiin hieman pisteitä mutta lopputulemana 96/100 pistettä ja ALO1 tulos ja lisäksi Roki oli kokeen paras ALO koira saaden Golgen Ringin VEPE:n ALOkasmestarin tittelin. JIHUU!!

Kolmas kokeemme oli 28.8. Paraisilla jonne saimme varasijapaikan edellisenä iltana. Aamulla ajelimme jännittyneinä koepaikalle jossa oli mielenkiintoinen ranta ja leppoisa tunnelma. Hyvä tuuri kävi myös siinä, että saimme tutun apuohjaajan Marjon, joka avusti meitä 17.7. olleessa ekassa ALO kokeessamme. Koe sujui ongelmitta, Roki teki töitä tasaisella tahdilla sekä tarkasti. UPEA kauden päätös ALO1 pistein 100/100 ja siirto AVO luokkaan! Ihan mahtava eka VEPE kesä ja niin upea koira ♥

Rokin kanssa saavutimme NOME-B kokeiden saralla myös minun salaisen unelmani. Se toteutui 18.8. Ossi Kähärän tuomaroimana Salossa....nimittäin ALO1 tulos ja siirto AVO luokkaan!!! Uskomaton fiilis kun ne kakkosmarkkeeraus, ohjaus ja haku menivät nappiin ja lisäksi vielä pupu tuli käteen jäljen päästä, aivan uskomaton fiilis ja ihan omasta puoletani suurin saavutus koirankoulutus- ja koerintamalla. Upea Roki  ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti