Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Helsinki PN 12.1.2014


Vuosi polkaistiin käyntiin pentunäyttelyn kanssa. Pentunäyttely järjestettiin Helsingissä, Kaapelitehtaalla. Kultaisia pentuja oli saapunut tuomaroimaan Marja Kosonen. 


 Joyful Tone's Arctic Love & Speed 8kkNäyttelyyn osallistui Rokin Joyful Tone's Arctic -pentueesta "Speed" eli Arttu ja "Love" eli Stella. Rokin pennut osallistuivat isojen pentujen 7-9kk luokkaan.

Röllin Winter Road Dandy -pentueesta mukana olivat "Bully" eli Leevi sekä "Girl" eli Maisa. Leevi ja Maisa osallistuivat pikkupentuluokkaan 5-7kk.

Näyttelypäivän tulokset:

 Joyful Tone's Arctic Speed PEK 7-9kk 1. KP & PUP-2


 

 Joyful Tone's Arctic Love PEK 7-9kk 4.


 

Winter Road Dandy Bully PEK 5-7kk 4. KP

Leevin arvostelu:
" Oikeat mittasuhteet, kaunis sivukuva. Hyvä luuston vahvuus. Ikäisekseen riittävä runko. Hyvä vahva reisi. Kaunis ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu vielä ahtaasti takaa, mutta hyvällä sivuaskeleella. Hyvä karva. Hyvä luonne."

 

Winter Road Dandy Girl "Maisa" PEK 5-7kk ei sij.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti