Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pirkan Damit 31.3.2012


Rölli ja palkinnot. Kuva: Katri Lehtonen
Osallistuimme Röllin kanssa Pirkan Damit tapahtumaan rotuyhdistyksemme Golden Ringin joukkueessa. Koetapahtuma järjestettiin Rönnvikin viinitilan maastoissa.

Rölli kilpaili numerolla 23a.
Tehtävä 1. Kakkosmarkkeeraus

Tehtävärastille saavuttaessa irroiettiin talutin ja heittäjä heitti kakkosmarkkeerauksen. Rölli haki suoraviivaisesti ensimmäisen ja myös toisen markkeerauksen palauttaen kuitenkin sen pienen mutkan kautta. Osa-aluepisteet 18/20Tehtävä 2. Ohjaus

Ohjausrastilla oli kaksi damia samalla linjalla. Ensin ammuttiin laukaus. Kahdella ensimmäisellä lähetyksellä Rölli lähti kääntämään äskeiselle viereiselle markkeerausalueelle. Kolmannella lähetyksellä sain sen etenemään ensimmäiselle damille ja lähihakupillillä löysikin sen helposti. Toinen linja oli tehty niin, että piti ylittää tämä ensimmäinen hajualue ja jatkaa siitä eteenpäin. Rölli hiljensi nuuhkaisemaan ensimmäisen damipaikan kohdalla, mutta jatkoi hienosti sinne pidemmälle ja lähihakupillillä löysikin sen. Hieno poika ja suoraviivainen palautus! Pisteitä 18/20Tehtävä 3. Haku


Hakualue oli ehkä tehtäväluonnetta ajatellen hurjan iso. Alueelle oli piiloitettu 6 damia ja aikaa hakuun oli 3 minuuttia. Rölli löysi lumisesta ruudusta tuona aikana 3 ja palautti ne vauhdikkaasti ja iloisesti minulle. Hyvä Rölli :) Puuttuvista 3 damista tietysti rokotettiin pisteitä. Osa-alue pisteitä Rölli hausta sai 10/20.Lisäksi saimme pisteitä yhteistyöstä yhteensä 16/20
.

Näin ollen pistesaalliiksemme kertyi 62/80. Hieno poika Rölli, josta olen enemmän kuin ylpeä. Erityisesti kakkosmarkkeeraus ja lopulta ohjaustehtävän onnistuminen ja tämä jälkimmäisen linjan onnistuminen jäivät lämmittämämään tämän ohjaajan mieltä.


Golden Ringin joukkueen jäsenenä sijoituimme myös joukkuekisassa pronssille yhteispistein 181 (Rölli 62, Kultameren Cosmic Starlet "Aida" ja Katri Lehtonen 52 & Let's Corporal Fox "Nalli" ja Vilma Reunanen 67)! Palkinnoksi saimme pienet säkit koiranruokaa, WT taluttimet sekä damit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti