Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Nomeilua

Syksy vaihtui talveksi ja paljon uutta on tullut opittua ja treenattua yhdessä siinä ajassa. Elokuun taippareiden jälkeen lähdimme treenaamaan Nomea Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen treeneissä. Alussa Roki oli ainoa kultsu labbisten joukossa. Hyviä vinkkejä kuitenkin saimme miten kaikessa pääsee alkuun. On kullanarvoista saada kokeneelta harrastajalta neuvoja ja näkemyksiä siitä, miten treenaamista tulisi toteuttaa.


Roketti damin kanssa.


Syksyn mittaan treeneihin ilmaantui tallikaveri (=toinen kultsu), Nanna ohjaajansa Lindan kanssa. Pääsimme heti Lindan kanssa juttuun keskenämme ja siitä kaikki alkoikin; Porin Seudun Kultaisten oma Nome ryhmä perustetiin jäseninään Linda, Niina ja minä. Lähes joka viikonloppu treenailimme ja mikäs sen mukavampaa kuin hyvässä porukassa treenaaminen. Linda on meistä se kokenein, he ovat Nannan kanssa saavuttaneet jo Nome-b ALO1 tuloksen. Linda toimiikin pääjehuna treenien suunnittelussa ja on onnistunut luomaan meille mitä monipuolisimpia ja tehokkaita treenejä. Syksyn mittaan ollaan harjoiteltu suuntia, ohjauksia, noutoja, hakuruutuja, ykkös- ja kakkosmarkkeerauksia, muisteja, lähihakua jne. Treenejä on toteutettu niin riistoilla, kuin dameillakin. Riistoina syksyn mittaan meillä on ollut mm. variksia, harakka, tavi, sorsa, kani, lokki jne. Monipuolisia kokemuksia niin ohjaajille kuin koirillekin on ollut. Kiitos Linda!Nanna (Amore) työskentelee.


Mukana on myös Niina ja Remu. Remu on vauhdikas ja työskentelyintoinen nuori kultsupoika. Remu omaa mahtavan riistavietin ja tekemisen ilo Remulta ei lopu koskaan. Remulla ja Niinalla siintää tulevaisuuden haaveissa kisaaminen Nomessa taippareiden jälkeen. Kiitos kivasta treeniseurasta Linda, Nanna, Niina ja Remu :)Remu (Miklaus Ilotulitus).
Roki odottaa vuoroaan.


Irrottelua treenien jälkeen a´la kaksi brunettea & yksi blondi :D


19.12.2010 pidimme vuoden 2010 päätöstreenit. Vuorossa oli markkeerauksia, niin ykkös- kuin kakkosmarkkeerauksiakin. Näihin onnistuneisiin treeneihin oli hyvä päättää tämä vuosi. Ensi vuonna taas jatkamme uusin haastein. Lopuksi pidimme myös "pikku"joulut Lindan ja Markuksen luona ihan treenimaastojemme vieressä.


Pikkujoulu-RemuPikkujoulu-Nanna


Pikkujoulu-Roki


Nome ryhmämme vas. Roki, Nanna & Remu.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo joulutoivotus! On pojassa niin paljon äitinsä näköä, hetken melkein luulin että kuvassa on Hemppa ;) "Hieman" maskuliinisempana vain.

  Oikein hyvää joulua teille kaikille ja treeni-iloa myös tulevalle vuodelle!

  - Katri & Kultameren lauma

  VastaaPoista
 2. Bono toivottelee makoisaa joulua ja tervettä uutta vuotta Rokille! :))

  --
  http://bono.juhala.org/

  VastaaPoista
 3. Oijoi! Kyllä on Roksulla kivaa!

  Tosi hienoa, että saitte tuollaisen ryhmän aikaiseksi, mikäs sen parempaa harjoitusta kuin samanmoisten kanssa kaveriporukassa. Pitäisköhän muuttaa Poriin, kun vaikuttaa niin kivalta =D

  VastaaPoista