Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Tokoilua ja koiramaista elämääJoulu taittui ja vuosi vaihtui meillä rennoissa olosuhteissa. Vuodenvaihteenajan olimme treenitauolla kaikista lajeista nauttien silkasta rentoutumisesta ja lenkkeilystä.


Iloinen talvipäivä Merikarvialla.


Iloinen talvipäivä Merikarvialla.

Loppiaisena kävimme Merikarvialla viettämässä iloista talvipäivää, jossa mukana menossa oli Rokin koirakaverit Veera, Mocca ja Reino. Kivaa oli =)

Vuoden 2011 ensimmäinen koekoitoskin on jo takanapäin. Kävimme Rokin kanssa tokokisoissa Noormarkussa 9.1.2011. Tuomarina kokeessa oli Tiina Heino. Tällä kertaa kotiintuomisina meillä oli tulos ALO2 152,5 pisteellä. Ison osan pisteistämme söi se, kun paikalla makaamisesta saimme 0 pistettä, koska vasta kolmannella "maahan" käskyllä Roki hokasi mikä on homman nimi. Muuten koe meni tosi hyvin, olin tosi tyytyväinen pojan työskentelyyn. Muut liikkeet meni aika lailla nappiin, pisteitä pääosin 9-10. Tällä kertaa kuitenkin näin.

Myös ensimmäiset Nome treenit ovat tältä vuodelta jo korkattuna.
Myös muuten on talvihauskaa pidetty, kuten kuvista näkee =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti