Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

tiistai 7. joulukuuta 2010

Harrastusten täyttämä viikonloppu

Itsenäisyyspäivän viikonvaihde oli koiraharrastustäyteinen, sillä ohjelmassa olivat niin TOKO koe, kuin ryhmänäyttely. TOKO koe oli Porissa ja näyttely Tampereella.

5.12.2010 oli toinen TOKO kokeemme Porissa AgilitynLumoa hallissa. Alokasluokassa oli 13 koirakkoa. Tuomarina kokeessa toimi Tiina Heino.

Rokin osasuorituspisteet:
Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 6
Seuraaminen kytkettynä 10
Seuraaminen taluttimetta 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0
Luoksetulo 9,5
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Estehyppy 9
Kokonaisvaikutus 10

Kokonaispisteet yhteensä kertoimineen 160,5 ja tuloksena toinen ALO 1 !!! JIHUU!! Mahtava Rokettini ♥ Olimme ainoa alokasluokan koirakko, joka sai kokonaisvaikutuksesta 10 ♥

Maanantaina kävimme Tampereella ryhmänäyttelyssä Kyyyyylmässä maneesissa. HYR! Tuomariksi kultsuille oli saapunut Markku Santamäki. Roketin olin ilmoittanut käyttöluokkaan. Kotiinviemisiksi tältä erää meillä oli punainen nauha eli EH.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti