Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Tanjan ja Lotan luona kylässä 18.-20.6.2010
Perjantaina suuntasimme Rokin kanssa Perniöön Tanjan ja Lotan luokse viikonlopun viettoon.

Hetken tutustumisen jälkeen Lotta ja Roki ystävystyivät ikihyviksi ja painivat aina tilaisuuden tullen (eli siis koko ajan!) Painiminenhan on maailman kivoin leikki kun voi repiä toista korvista ja poskista =)

Viikonlopun aikana kehitettiin koirille myös hiukan töitä. Tanja oli perjantaina päivällä käynyt vetämässä molemmille koirille omat verijäljet metsään, jotka sisarukset sitten saivat lauantaina aamulla jäljestää. Huomasi että molemmilla kyllä nenät pelaavat erinomaisesti; niin muutaman kerran jäljestäneellä Lotalla kuin ekakertalaisella Roketillakin. Jäljen päässä koirille oli sitten palkkioksi peuran jalka, jota molemmat vuorollaan sitten kantoivatkin ylpeinä :)

Roki ja jalka:
Iltapäivällä kunnon lepohetken jälkeen suuntasimme uudelleen sateiseen metsään damipussien kanssa tekemään dameilla hakuruutua. Roketti yllätti pitkän tauon jälkeen positiivisesti putsaamalla hakuruudun ja muutenkin toimimalla täysin moitteettomasti. Palautuksetkin tuli käteen asti. Lotta siskokin piti hakuhommista ja palauttikin muutaman damin. Pidettiin tehokkaat treenit, joista jäi molemmille koirille hyvä onnistumisen ja hyvän mielen tunnelma!

Rokin noutokuvia:

Lopuksi sitten suuntasimme rantaan, niin että koirat pääsivät vähän pitämään hauskaa ja tekemään leikkimielisiä vesinoutoja ja kivaa oli molemmat kun ovat tuollaisia vesipetoja!

Vesinouto:
Treenien jälkeen olikin sitten mukava vetää suihkun jälkeen kylpytakit niskaan ja nauttia iltaruuasta ja käydä nukkumaan tapahtumarikkaan päivän päätteeksi.


Kaiken kaikkiaan ihan mahtava viikonloppu kaikkine seikkailuineen Perniössä. Kiitos Tanja ja Lotta =)


Kuvat: Tanja Rivinoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti