Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

torstai 10. kesäkuuta 2010

Viron Voittaja 6.6.2010Kuva: Saara Lainio

Pakkasimme kimpsumme ja kampsumme autoihin ja suuntasimme matkamme 5.6.2010 kohti Tallinnaa ja Viron Voittajaa 2010. Samassa autossa matkustivat Roki ja Sisko-Metku.

Yövyimme hienossa Meriton hotellissa aivan Vanhan Kaupungin kupeessa, jonka vieressä oli mahtava koirapuistokin! Itse näyttelypaikan virkaa toimitti urheilustadionalue. Kultaisianoutajia sinne oli saapunut tuomaroimaan Irlannista Ann Ingram.

Hän arvosteli Rokin seuraavasti (suomennos niistä mitä ymmärsin):
" Hyvin tasapainoinen pää. Folds away little ears?. Erinomainen kaula ja lavan asento. Hieman kapea edestä. Hyvä runko ja ylälinja. Hyvät etukulmaukset. Hyvä ja helppo liike."

Tulos: ERI/3


Ja loistavana kotiintuomisena Rokin Mummu Olga eli Hosayan Brunette EE Vet W -10 !!


Kiitos kaikille mukavasta reissusta =)

1 kommentti:

  1. Sitten reissulla Roki aloittikin kovan ripuloinnin joka jatkui sitten maanantaina vielä kotioloissakin. Valitettavasti Rokin kunto romahti hyvin nopeasti niin, ettei poika saanut enää edes itseään jaloilleen. Pojan toipumiseen vaadittiin kaksi eläinlääkärikäyntiä, verikokeita, antibiootteja, vitamiineja, tiputusta jne jne...nyt vihdoin lähes viikon taistelun jälkeen elämä voittaa ja oma rakas iloinen koiramme on taas terve <3

    VastaaPoista