Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Närpiö RN ja Järvenpää KR 29.-30.5.2010

Viikonloppuna reissailimme 850 kilometria käyden niin Närpiön kuin Järvenpäänkin näyttelyissä. Molempina päivinä sää suosi ainakin siinä mielessä, että vettä emme saaneet niskaan :)

Lauantaina Närpiön ryhmänäyttelyssä oli tuomarina Elena Ruskovaara. Hän arvosteli Roketin seuraavasti:

"Keskivahva, vähän pehmeässä karvassa esitetty kyllin maskuliininen kokonaisuus. Ilme voisi olla leppoisampi. Kuonon tulee täyttyä. Hyvin asettunut kaula. Tyypillinen nuoren uroksen runko. Riittävät kulmaukset. Reipas, keveä askellus. Yhdensuuntaiset takaa. Askelpituutta voisi olla enemmän. Kiinteä ylälinja. Erinomainen esiintyminen."

Tulos: EH -

Sunnuntaina Järvenpään kaikkien rotujen näyttelyssä kultaiset tuomaroi Soile Bister. Tällä kertaa Roketti meni kehään Sarin kanssa (Bolsu iskän omistaja) ja minä sain vain katsella miltä se oma koiruus siellä kehässä näyttää. Mahottoman hyvältähän se näyttää ♥ Ainakin mamman silmään ♥

Soile Bister arvosteli Rokin näin:

"Riittäväluustoinen, kauttaaltaan vielä kapea maskuliininen uros, jolla hyvin kaunis pää & ilme. Niukahkot kulmaukset. Hyvät mittasuhteet. Hyvä-asentoinen häntä. Selkä elää liikkuessa turhan paljon. Vapaana seistessä hyvä ylälinja. Voisi liikkua tehokkaammin. Kaunis karva. Hyvä luonne."


Tulos JUK EH 2


Ihana taas huomata miten erilaisia asioita tuomarit koirassa näkevät versus lauantai/sunnuntai. Lauantaina tuomarin mielestä koiruus oli esitetty pehmeässä karvassa ja sunnuntaina karva oli kaunis. Lauantaina ilme olisi saanut olla leppoisampi (Roki oli varmaan noussut väärällä jalalla) ja sunnuntaina pää&ilme olivat kauniit. Lauantaina Roki omasi kiinteän ylälinjan ja sunnuntaina se eli liikkuessa liikaa. Näyttelytoiminta on kyllä todellinen viidakko :)

Kiitos kuitenkin kaikille viikonloppuna menossa mukana olleille :)

- Roketti kiittää ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti