Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

TOKO SM Pori 5.7.2014

Röllin ja minun TOKO uran suurin koitos oli osallistumisemme Porissa järjestettyihin SM kisoihin. Osallistuimme osana Golden Ring ry:n joukkuetta joukkuekisaan.

GR TOKO SM joukkueet 2014


Kyllä SM kisat eroavat rajusti perus kyläkisoista. Hälinää ja meteliä on joka puolella. On ihmisiä, koiria.... Suorituskehät ovat vieri vieressä ja viereisessä kehässä muiden käskytykset hälinähäiriöiden lisäksi olivat melkoiset. Pakko sanoa, että olen Röllistä TODELLA ylpeä. Vaikkei kaikki liikkeet todellakaan teknisesti meidän suoritustason huippua olleet, niin silti Rölli pysyi kehässä ja sai jokaisesta liikkeestä pisteet. Ei nollattu yhtäkään liikettä ja saatiin vielä ykköstunnus ja Röllille se haaveiltu TK1 koulutustunnus :)

Eli tulokseksi meille ALO 1 + TK1

Rölli luoksetulossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti