Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

maanantai 16. kesäkuuta 2014

WeekEND @ Tuusula

Vauhtiviikonloppu edessäpäin! Koiramainen viikonloppu tiedossa!

Lauantai-aamuna ajelimme poikien kanssa Tuusulaan TOKO kokeeseen. Tuomarina kokeessa oli Riikka Pulliainen. Ensimmäistä kertaa koskaan starttasin molempien koirien kanssa samassa kokeessa.

Röllin alokasluokka alkoi klo 10:00. Paikkamakuuryhmä toi ylimääräisiä sydämentykytyksiä sillä 6 paikkamakuukoirasta 3 lähti kesken kaiken paikaltaan. Rölli pysyi hienosti paikallaan ja saikin paikkamakuusta täydet 10 pistettä! Muuten koe soljui läpi ihan hyvin. Ongelmana ja treenin aiheena olisi nyt tuo seuraamisen skarppaaminen.

Rölli keräsi hienosti pisteitä kaikenkaikkiaan 182 saaden tuloksen ALO1 ja vielä kunniapalkinnonkin. Hieno Röpö !!! :)

Winter Road Absolutely Brute ALO1 KP

Rokin kanssa starttasimme voittajaluokassa. Paikkamakuu meni hyvin, ei ongelmia.

Vire ja into oli Rokilla tässä kokeessa kohdillaan ja molemmilla oli tosi hyvä mieli koko kokeen ajan ja pidettiin hauskaa. Pari työtapaturmaa iski liikkeissä ja niiden myötä leikkuri vaikutti pisteisiin. No, hyviäkin pojoja tuli: Paikkamakuu 10, istuminen seuraamisen yhteydessä 10, metallinouto 9, tunnari 9, kaukot 9,5 ja kokonaisvaikutus 10 :) Seuraaminen 8, hyppynouto 7 (kaksi käskyä).

Tuloksena VOI3 pistein 218 !


Kokeeseen meitä tuli myös moikkaamaan Rokin jäljeläinen Arttu, Joyful Tone's Arctic Speed.
poika ja isi :)


Yökyläilemään pääsimme poikien kanssa Pinomaille, Röllin kasvattajien luokse. Sunnuntaina olikin vuorossa vauhtia ja vaarallisia tilanteita Röllin 1. pentueen, Winter Road Dandy .pentueen pentutreffit. Olipa kiva nähdä niin iso porukka pikku-Röllejä ja pikku-Lottia :) Paikalla oli 7 pennusta kuusi. Päivään mahtui jutustelua, kokemustenvaihtoa ja treeniäkin.

Kiitos kovasti kaikille mukana olleille ja erityisesti Sarille ja Joonakselle käytännön järkkäilyistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti