Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

torstai 10. marraskuuta 2011

Tartto KV 5.-6.11.2011Röllin kanssa lähdimme korkkaamaan junioriluokan näyttelykehät Viron Tartoon. Tartossa järjestettäisiin kansainvälinen koiranäyttely niin lauantaina kuin sunnuntainakin. Itse näyttelypaikka oli varsinkin lauantaina hyvin ahdas. Sunnuntaina kehä oli onneksi avarammassa paikassa.Rölli 9kk.Rölli korkkasi junioriluokat hienosti ollen lauantaina JUN ERI/2, tuomarina Rajendra Salvi. Toisen päivänä tulos oli JUN ERI/4, tuomarina Ewa Nilsen.

Olin kaiken kaikkiaan tyytyväinen pienen miehen ensiensiintymisiin virallisissa näyttelykehissä. Oli se aika mahtia päästä molempina päivinä juoksemaan myös PU kehään.


Kiitos kaikille matkaseuralaisille, erityisesti Sarille, Katrille, Joonakselle, Pullalle, Bolivarille ja Aidalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti