Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Helsinki PN 14.08.2011


Rölli 7kk. Kuva: Juha Lehtonen


Rölli pääsi reissun päälle kohti pääkaupunkiseutua ja kaikkien rotujen pentunäyttelyä Vinttikoiraradalla. Pentuja oli näyttelyyn ilmoitettu yhteensä 14, 4 narttua ja 10 urosta.
Rölli kilpailikin jo isojen pentujen luokassa, koska se täytti edellispäivänä 7kk. Tuomariksi näyttelyyn kultaisille oli kutsuttu Eeva Anttinen.

Hän arvosteli Röllin seuraavasti:
Maskuliininen, mittasuhteiltaan oikea. Suora etuosa. Kuiva tai kiva ?, oikeailmeinen ja -linjainen pää. Riittävä runko ikäisekseen. Ryhdikäs. Hyvät takakulmaukset. Normaalit, vapaat liikkeet. Oikeanlaatuinen karva.

Tulos: PEK 7-9kk 1. KP & PUP-2 !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti