Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Summer Golden Show 17.7.2011


BIS-2 Winter Road Absolutely Brute & BIS-1 Greenhill's Union Of Versace
Golden Ring järjesti Virroilla 17.7.2011 Summer Golden Show näyttelyn, jonne oli ilmoitettu meiltä molemmat pojat. Rölli osallistui luokkaan Puppy 1 ja Roki Mid Limit -luokkaan.
Tuomariksi uroksille oli saapunut Marie Sippu.


Röllin ensiensiintyminen kehässä meni lähes parhaalla mahdollisella tavalla. Ensin Rölli voitti puppy 1 luokan, eli 5-7kk pentujen luokan saaden kunniapalkinnon. Paras urospentu kehässä Röllillä oli vastassaan 7-9kk pentujen voittaja. Tuomari sijoitti Röllin ensimmäiseksi ja kaiken kaikkiaan tuloksemme oli:

PEN 5-7kk 1. KP PUP-1 & BIS-2 pentu!!Röllin arvostelu oli seuraavanlainen:
Erittäin hyväntyyppinen urospentu. Urosmainen pää. Erinomainen pigmentti. Hyvä kaula. Hyvin kulmautunut sekä edestä että takaa. Erinomainen selkälinja. Liikkuu hyvin edestä ja takaa. Esiintyy ja esitetään erittäin hyvin."


Roki pääsi kehään Janinan kanssa, ja he sijoittuvat luokassaan 5. Hyvä Roki ja kiitos Janina :)

Roki osallistui myös Kultameren kasvattajaluokaan, joka oli 2. sekä äitinsä, Kermakolan Helmen jälkeläisryhmään, joka oli BIS-1.

1 kommentti: