Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Pirkan Damit 2.4.2011


Kuva:Linda Wikman

Aamuvarhaisella neljä kultaista emäntineen hyppäsi auton kyytiin ja suuntais kohti Pirkan Damit tapahtumaa, joka on eräänlainen epävirallinen WT-koe koostuen kolmesta osa-alueesta, jotka olivat hakuruutu, ohjaus ja markkeeraus.

Rokin kanssa osallistuimme kokeeseen rotujärjestömme Golden Ringin joukkueessa, jossa kaikkien joukkuelaisten tuli olla 22 kuukauden ikäisiä tai alle. Roki täytti 22 kk juuri 28.3.2011.

Odotuspaikalla ennen meidän vuoroa vierähti hyvä tovi (omaan makuuni liian pitkä aika). Roki sai sitten tässä ajassa kerättyä hieman turhan liikaa energiaa, joka hieman sitten kostautui ensimmäisessä tehtävässämme, joka oli ohjaus.

Energiapakkauksemme sitten laukauksen kuultuaan lähti sinkoamaan metsään, mutta sen verran ohjaajaa kuunnellen, että palasi heti takaisin, kun huomasi, että lähti ennen käskyä. Sitten uusi lähetys ja tällä kertaa onnistuneesti. Roki eteni jälkimmäiselle damille ja pienen intohan jälkeen löysi ja palautti sen minulle. Toisen ohjauksen ohi poika juoksi täydellä innolla (dami oli n. 4-5 metrin päässä lähetyspaikasta). Sain kuitenkin Rokin sitten ohjauttua oikealle paikalle ja saimme damin talteen.

Pisteitä ohjauksesta 14/20

Kuvat:Linda Wikman


Sitten oli seuraava tehtävämme kakkosmarkkeeraus. Markkeeraukset Roki seurasi ja paikansi todella hienosti, skarpimmin, kuin mitä koskaan ennen! Jälkimmäisenä heitetyn markkeerauksen Roki nouti ja palautti ensimmäisenä tuttuun hyvään tempoon. Toisen markkeerauksen Roki haki tehden itselleen uuden polun ja tämä hieman kiertävä reitti luokseni vähensi hieman pisteitämme. Mutta loistavat markkeeraukset kaiken kaikkiaan!

Pisteitä markkeerauksesta 19/20
Kuvat:Linda Wikman


Kolmas tehtävärasti oli hakuruutu. Hakualueelle oli piilotettuna 6 damia ja aikaa ruudussa työskentelyyn oli 3 minuuttia. Haku toimi tasaisen vauhdikkaan varmasti ja saimme Rokin kanssa talteen 5/6 damista, eli tosi hienosti. Mahtava Roki! Yhdestä puuttuvasta damista ja hieman pinnallisesta otteesta tuomari rokotti meitä 3 pisteellä, mutta kaiken kaikkiaan saimme tosi hyvän palautteen yhteistyöstä!

Pisteitä hakuruudusta 17/20


Yhteistyöstä saimme pisteitä kasaan 18/20

Tuomarina ohjaus- ja markkeerausrastilla toimi Maarit Saarinen ja hakuruudussa Antti Tarkkala.

Rokin kokonaispistesaldo oli 68/80. Upee miäs!

Golden Ringin joukkue tuli yhdistysjoukkuekilpailussa sijalle 5. Eli tosi hyvin! Kaiken kaikkiaan PD oli tapahtumana hieno, monipuolinen ja kivasti järjestetty. Onnea myös matkakumppanikoirakoille: Niina&Remu, Linda&Nanna ja Hanna&Dumle kivasta päivästä ja hienoista suorituksista!


Kuva:Linda Wikman

2 kommenttia:

  1. Onnnittelut tästäkin upeasta suorituksesta =)

    Mahdatkohan edes itse tajuta kuinka ylpeä saat olla teidän menestymisistänne?! Olet tehnyt loistavan työn Roksun kanssa, on se mahtavaa kun tuollainen keltanokka saa koiran toimimaan noin hienosti, siihen ei kuitenkaan ihan jokainen pysty.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :)

    Onhan tää aika mahtavaa, mutta muuta ei voi sanoa kuin sen, että on niin mahtava koira jonka olen saanut omakseni <3 Siitä olen ikionnellinen!

    VastaaPoista