Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pentutreffit 20.4.2011Keskiviikkoillaksi oli Röllin kasvattajat Joonas ja Sari järjestäneet kennelinsä Winter Road:in A- ja B-pennuille pentutreffit Kellokoskelle, jonne lähdimme myös mukaan. Oli mukava tavata muita pennunomistajia ja tietysti erityisesti Röllillä oli hauskaa temmeltää siskojensa ja sisar- ja velipuoltensa kanssa. Kiitos Sari ja Joonas kun järjestitte tällaisen tapahtuman!1 kommentti:

  1. Oi oi oi, täällä ollaan kateudesta vaaleanvihreitä :) Ihania pikku hauveleita kaikki <3 Ei paranna mun kuumettani näidenkään kuvien katselu.

    VastaaPoista