Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

maanantai 31. joulukuuta 2012

VUOSI 2012

Vuoden 2012 viimeisenä päivänä ja näin taaksepäin mennyttä vuotta katsottuna ei voi kun suurella ilolla ja rakkaudella miettiä mennyttä vuotta ja näitä kahta kultaistani. Upeasti ovat molemmat pojat työskennelleet lajeissaan kumpikin tahoillaan. Haluan sydämellisesti kiittää koirieni kasvattajia Katria sekä Saria ja Joonasta, että olette antaneet käsiimme näin upeat koirat; luottaneet ne huomaamme. Toivottavasti voimme myös  jatkossa olla luottamuksenne arvoisia. Kiitos teille kaikille! Kiitos upeasta vuodesta kuuluu tietysti myös upeille treenikavereille ja ystäville, kouluttajille, sparraajille ja erityisesti kelpo-kepollemme Mikalle joka meitä tukee aina taustajoukoissaRoki:
 Rölli:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti