Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

maanantai 12. maaliskuuta 2012

TOKO Pori 11.3.2012

Edessä oli koeaamu TOKO:n avoimessa luokassa Rokin kanssa. Koe järjestettiin Noormarkussa agilityhallissa. Tuomarina kokeessa oli Ilkka Sten.

Rokin vire oli aivan mainio, se teki iloisesti ja energisesti töitä. Ja pisteet olivat myös mieltä lämmittäviä, 9 ja 10. Ja sitten se MUTTA!! Kaukotkin lähti ihan normaalisti käyntiin, mutta kun liikkuri käänsi plakaatia, niin Roki kääntyi katsomaan sitä ja en tiedä mikä itseeni meni, mutta en vain antanut toista käskyä! Totaalijäätyminen! Jestas voi olla ihminen ääliö! No, ehtihän se plakaati kääntyä "maahan" puoliskolle ja peli oli menetetty, vaikka toisen istumisen ja maahanmenon tein kuitenkin. 0 tuli siitä ja bye bye 30 pistettä! Aaargh, olen niin tyhmä!

Täytyy sanoa kyllä, että kaikista eniten tässä kokeessa mieltäni lämmittivät luoksetulo ja seuruu. Seuraamisesta Roki sai täydet 10 pistettä!! Huikeeta! Seuruu ei koskaan ole ollut se vahvin juttu meille, mutta tänään se vain loksahti.

Toinen ylpeyden aihe oli luoksetulo ja eritysesti se luoksetulon pysäytys, wau! Me ollaan sen kanssa tahittu nyt jo jonkin aikaa ja välillä ennakoitiin, välillä ei pysätty ollenkaan, välillä ei tiedetty oikein juosta vai pysähtyä :D Mutta kyllä sekin vain loksahti! JEI!

Kaiken kaikkiaan pistepottiin kerääntyi 154 pistettä ja siis tulos AVO2. Näin ollen koularin metsästys jatkukoon....kai....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti