Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Näyttelyvuoden 2012 starttaus

Molemmat pojat, Roki ja Rölli ovat kierähtäneet muutamassa/näyttelyssä tässä alkuvuodesta. Melkoisia kehäkettuja siis :)

Molemmat pojat starttasivat näyttelyvuoden Turun KV näyttelyssä 22.1. Tuomariksi kultaisille oli kutsuttu Reia Leikola-Walden.

Suuressa junioriluokassa Rölli sai ERI:n sekä hyvän arvostelun.


Roki Turku KVIsoveli Roki juoksi ISOjen poikien kanssa käyttöluokassa saaden tulokseksi EH:n ja sijoittuen luokassaan 4. sijalle seuraavalla ihanalla arvostelulla: "Keskivahva uros. Miellyttävä ilme ja pää. Hieman loiva stoppi. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä luusto kokoisekseen. Runko voisi olla tilavampi. Riittävästi kulmautunut edestä ja takaa. Polvikulma voisi olla voimakkaampi. Hyvä turkki. Iloinen esiintyminen." IHANA ROKINI <3 Muru oli niin iloinen kehässä :) Sillä oli hauskaa!


Roki Turku KVRokin sisko Lotta (Kultameren Blue Wonder) veti hienosti ensin valtavassa narttujen avoimessa luokassa ERI:llä itsensä 3. sijalle saaden SA:n. Lopuksi vielä PN kehän jälkeen jaettiin vara-Sert joka luovutettiin Lotalle. Eli Lotta AVO ERI3 SA VARA-SERT, Onnea vielä Lotta ja Tanja :) !!RölliRölli kävi myös turistimatkalla rajan takana Virossa, Narvassa KR näyttelyssä 28.1. Rölli sai kovatasoisessa junioriluokassa ERI:n, mutta ei sijoittunut. ERI irtosi seuraavalla arvostelulla: "Kiva kultainen koira. Aavistuksen lyhyt niska. Hyvät olkapäät. Kiva rinnan syvyys. Erittäin hyvät matalat kintereet. Erittäin hyvät liikkeet."


Kiitos Hanna ja Susanna Röllin kuskaamisesta näyttelyyn ja hoidosta muutenkin!!


Rölli


Röllin näyttelykierros jatkui vielä meidän lomaillessa Espanjassa kultaistennoutajien erikoisnäyttelyssä Lohjalla 4.2. Isossa junnuluokassa Rölli poju sai ERI:n mutta ei sijoittunut. Ihana arvostelu kuitenkin tuli mukaan: "Very stylish young dog. Beautifully presented & handled. Pleasing head with very good pigmentation. Good set of ears. Good spring of rib. Level topline with well set tail, which he used on the move. Moved excellently."


Rölli


Kiitos Sari Röllin esittämisestä ja hoidosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti