Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

tiistai 6. joulukuuta 2011

Tampere RN 6.12.11


Roki, ikää 2 vuotta.Näyttelypäivä Tampereen ryhmiksessä, Niihaman ratsastusmaneesissa. Näyttelyyn oli ilmoitettu huimat 144 kultaistanoutajaa eli ISO näyttely oli luvassa. Itsellä mukana menossa oli molemma pojat :)

Suuren osallistujamäärän vuoksi pennut ja juoniorit oli siirretty toiselle tuomarille, Jaana Hartukselle.


RokiRoki osallistui käyttöluokkaan, jonka tuomarina oli Riitta Niemelä. Oli mukava lukea arvostelusta, että kehitystä tuossa pojassa on tapahtunut. Tuloksena KÄY ERI! Tästä olen todella tyytyväinen, koska kesällä Roki sai samaiselta tuomarilta EH:n.

Rölli osallistui junioriluokkaan, johon oli ilmoitettu 14 junnu-urosta. Juniorit tuomaroi Jaana Hartus. Kirjoitan tähän Röllin arvostelun:

"Erinomaista tyyppiä oleva tasapainoisesti rakentunuta lupaavarunkoinen juniori. Riittävä luusto. Eturintaa saa tulla vielä lisää. Lempeäilmeinen oikeanmuotoinen pää. Varsin lupaavat kulmaukset, samoin liikkeet."

Tulos: JUN ERI/4!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti