Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

NäytelmiäMuutamassa näyttelyssä olemme taasen pyörähtäneet tässä välissä.

Rokin kanssa kävimme Aurassa 12.6.2011. Helteisenä päivänä kultaisia oli saapunut tuomaroimaan Kirsi Niemelä, joka oli todella mukava tuomari.

Kirsi arvosteli Rokin seuraavasti:
"2 vuotias elegantin vaikutelman antava uros. Otsapenger voisi olla selvempi. Riittävä kaula, hyvä selkälinja. Eturinnan tulee vielä täyttyä. Oikeanmallinen rintakehä. Kohtuullisesti kulmautunut. Melko korkea kinner. Sopiva luusto. Erinomaiset käpälät. Sivuliikkeessä voisi olla enemmän voimaa. Erittäin hyvä turkin laatu, tänään ei parhaimmillaan. Miellyttävä käytös."
Tulos: KÄY EH


19.6. matkasimme Riihimäelle KR näyttelyyn. Siellä kultsuja tuomaroi romanialainen Anca Giura. Tuomari arvosteli Rokin seuraavasti:
"Good general appearnce. Very male with important head. Expressive eyes and correct bite. Topline also it's correct. Good angulations. Strong bones. Small tendence to open toes in static position."

Tulos KÄY ERI 2JEE!


Myös Rölli pyörähti tässä välissä Mätsärissä Porissa 11.6 ollen isojen pentujen PUN3 ja sijoittuen myös kummityttöni Vanessan (8 v.) kanssa lapsi ja koira kisassa 3. Jei!Mun ihanat pojat!!

Kuvat: Kari Kumpulainen ja Katri Lehtonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti