Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

maanantai 15. helmikuuta 2010

YstävyksetIkuiset ystävykset Roki ja Nala (Noudon Yard-Jolly om. Johanna Lehto) Noormarkussa 31.1.2009.

3 kommenttia:

  1. Lottakin haluais bestiksen, joka asuis jossain lähellä. Ois niin kivaa riehua yhdessä, kun mama on pikkasen tylsä. Toivottavsti voitais taas tapailla "pentutreffien" merkeissä =)

    VastaaPoista
  2. Joo mä vähän kuulin että noi äiskät on vissiin järkkäämässä meille jotakin ylläritreffejä tässä keväällä et saadaan riahuu oikee kunnolla! Ja sitten ootan ihan hirmusti sitä leiriä mihin tulee paljon kavereita kesällä. Aattele Lotta, koko viikko silkkaa päätöntä menoa :D

    VastaaPoista