Tervetuloa sivuillemme!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kahden Kultaisennoutajan, Rokin ja Röllin elämään.

Roki on luonteeltaan ystävällinen, luotettava, miellyttämisen-, sekä työskentelynhaluinen herrasmieskoira. Roki on erittäin monipuolinen harrastuskaveri ja näin ollen lajejamme ovat mm. NOME-B, WT, MEJÄ, VEPE, Agility ja TOKO. Rokin kanssa käydään myös käytännön metsällä. Näyttelykehissä pyörähdämme toisinaan.

Rölli on miellyttämisenhaluinen, tunnollinen työskentelijä ja hyvällä tavalla täynnä energiaa. Rölli häntä käy aina ja se on aina valmis toimintaan. Röllin kanssa treenaamme TOKOa, MEJÄä, NOMEa, Agilityä sekä piipahdamme myös näyttelykehissä.

Molemmat pojat ovat erittäin hyvän riistavietin omaavia kultaisianoutajia.

torstai 21. tammikuuta 2010

Syntymä


Ensimmäisen kerran Roki näki päivänvalon Kultameren kennelissä Raumalla 28.05.2009 kasvattajansa Katri Lehtosen luona. Blue pentueeseen syntyi 3 urosta ja 3 narttua.

1 kommentti:

  1. Roki on nimensä mukaisesti Out Of Blue, sillä poitsu syntyi 4 tuntia muun lauman jälkeen. Tunnustelemalla huomasin että Helmen sisällä on vielä yksi pentu, mutta ajattelin sen olevan kuollut sillä Helmi rauhoittui ja alkoi jo hoitaa muita pentuja. Ajattelinkin että se tarvii leikata, mutta päätin että Helmi saa ensin levätä ja hoitaa pikkuisia rauhassa.
    Sitten yks kaks Helmi alkoi ponnistella kolmen jälkeen päivällä ja sieltä tuli toisiksi isoin uros, painoa 426 grammaa, klo 15.10 täysin virkeänä ja hyväkuntoisena. Helmi ilmeisesti päätti pitää lepoa ennen viimeistä isoa rutistusta :)

    Roketille rapsuja!

    T. Helmi-äiti ja kasvi-mami

    VastaaPoista